Hotel Manager Hotel Management & Ontwikkelaars

Admin
whut

 
Offline Online

Community Manager Community Management

Er zijn nog geen gebruikers in deze staff groep.

Je kan altijd solliciteren!

Op Debbo kun je altijd een open sollicitatie insturen. Wij kijken dan eens in de zoveel tijd of er goede bijzitten. Wie weet wordt je dan wel staff.

Werknemers Debbo

Debbo Staff ontwikkelen, beheren, en houden het hotel veilig. Zij zorgen ervoor dat alles soepel werkt. Ze houden zich ook bezig met noodsituatie's. Alle Debbo Medewerkers zijn op deze pagina vermeld, en u kunt ze altijd herkennen aan hun Staff Badge in het hotel.

Belangrijke badge's

Deze badge draagt alleen de Moderators & Administrators van Debbo. Als iemand zich in het hotel voordoet als een Moderator of Administrator niet in trappen! Want dan moeten ze deze badge hebben. Hebben ze het dan niet, dan is hij geen staff.

Deze badge dragen alleen de Gold's van Debbo. Als iemand zich in het hotel voordoet als een Gold niet in trappen! Want dan moeten hij/zij deze badge hebben. Hebben ze het dan niet, dan is hij/zij geen staff.

Deze badge dragen alleen de Silver's van Debbo. Als iemand zich in het hotel voordoet als een Zilver niet in trappen! Want dan moeten hij/zij deze badge hebben. Hebben ze het dan niet, dan is hij/zij geen staff.

Aan deze badge kun je een Debbo Expert herkennen. Als iemand zich in het hotel voordoet als een X niet in trappen! Want dan moeten hij/zij deze badge hebben. Hebben ze het dan niet, dan is hij/zij geen staff.

Waauwie! zo'n badge wil ik ook wel. Nou het is niet zomaar een badge hoor. Deze badge dragen alleen de officiele fansite houders van Debbo. Lijkt zo'n badge je wel gaaf? nou.. maak dan vooral een fansite want wie weet ben jij binnekort ook wel een trotse bezitter van deze badge.